Followers

Tuesday, November 4, 2014

November 4, 2014


Uncle perhati dengan tekun orang di belakang tu menyelenggara mesin ATM. Manalah tau kot-kot dia tercicir tiga empat juta ringgit... boleh uncle belanja kamu semua teh tarik secawan..!

#angananganmatjenin




30 comments:

  1. huiiii kalau tercicir tigapat juta takkan belanja teh tarik je.. hehehe
    at least bank in kat saya sejuta.. hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hamboi hamboi...!

      ok, bak sini akaun number! haha

      Delete
  2. Hati - hati dia ade senapang...

    ReplyDelete
  3. nak tiga empat juta cicir, belanja teh tarik secawan jer.. ishhh.. takdelah tercicir kalau gitu uncle gedek ooiii... hahaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tapi belanja teh tarik kat Paris...

      ndak? haha

      Delete
  4. hahahahaha.untunglah kalau dpt uncle.

    ReplyDelete
    Replies
    1. uncle ni selalunya 'untong batu tenggelam'

      huhuhu

      Delete
  5. Replies
    1. cukop la... yg balance tu uncle nak bayar bill henpon!

      Delete
  6. selain perhati duit, uncle kena perhati jugak orang2 yang mencurigakan kat sekeliling tu. risiko. sekarang banyak kes...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha... ye la kan? tak terpikir pulak!

      Delete
  7. cuba uncle tgk kat celah2 mesin tu...
    ada la tercicir 20 30 ringgit..
    boleh buat beli shampoo uncle...hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh... uncle punya syampuu rege 50 hengget tahu!

      haha

      Delete
  8. hahahahaha.
    jangan lupa bagi kat saya sikit yer uncle!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fira punya pasal boleh... wasap nombo akaun!

      haha

      Delete
  9. Kalau saya lagi takut...sbb dia ada senapang, kot tertembak naya saya. :D

    ReplyDelete
  10. Tengah sedap2 minum teh tarik, tiba2 kena tarik...tak nak la kakcik... ;-)

    ReplyDelete
  11. Angan-angan jadi impian, impian jadi cita-cita.

    Bahaya tu bang. Entri ni boleh jadi bahan bukti nanti. Huhuhuhu!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye la kan? dah sah sah banyak kamera kat keliling tu...

      aduh!

      Delete
  12. Berjaya tak uncle selepas berjam-jam tunggu..?

    ReplyDelete
  13. Teh tarik kat hotel 11 bintang.. ngeteh smpai pengsan ok gak tu uncle.. :D :D

    ReplyDelete
  14. Replies
    1. cita cita kan datangnya dari angan angan?

      hehe

      Delete