Followers

Sunday, November 30, 2014

November 30, 2014


Amboi? Elok dia 'block' kereta uncle? Mari sini uncle 'blog' motosikal dia...!

(Ini baru situasi menang menang, bukan? Baahaha..!)






18 comments:

  1. Glamer laa motosikal tu kena blog... :D

    ReplyDelete
  2. Saya paling geram apabila motorsikal block di belakang kereta saya. Motor dahlah kecik, kadang-kadang kita tak nampak dia block di belakang kereta. Cermin side mirror kiri dan kanan yang ada pada kereta tak membantu untuk kita melihat motor sebelum undur dan keluar dari kotak parkir yang disediakan khas untuk kereta.

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang! kalau rapat sangat... baik langgar je! hehe

      Delete
  3. jangan kena calar sudah la keta uncle nanti hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. jangan la calar... tercalar hati uncle kang!

      Delete
  4. rilek uncle.. jangan marah.. kan dah nampak garis2 tebal kat muka tu.. ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. garis tebal antara mata tu dah jadi identiti...! hehe

      Delete
  5. tuan punya motor tu saje bagi peluang kat uncle untuk selfie.. ;)

    ReplyDelete