Followers

Monday, November 24, 2014

November 24, 2014


"Opp... opp...! Jangan berak! Jangan berak..!!!"


(Kamu semua tahu tak berapa kali uncle cuba untuk dapatkan gambar seperti ini..? Ya! Uncle memang gigih orangnya..!)





22 comments:

  1. Kalau tak gigih, tentu tak akan ada gambar setiap hari, kan? :)

    ReplyDelete
  2. tahu dah mmg gigih .. klu tak takan sanggup berenti tepi jalan amik gambo ngan signboard .. har har ....

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha.... uncle dah tahap gila sebernya!

      Delete
  3. tepuk tangan.. yeeeee... tahniah.. uncle berjaya.. tapi burung2 tu terkejut dengan flash camera uncle, tu yang berterbangan semuanya.. hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak taekejut pon burong tu... unc;e bisik je suroh diorang terbang! hehe

      Delete
  4. Wahh... background mcm movie hollywood dah ni.. :)

    ReplyDelete
  5. Boleh bayangkan...boleh bayangkan...hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. sambil usap janggot & tutop mata tak?

      haha

      Delete
  6. burung tu pun tak sampai hati nak berakkan uncle,
    pasal burung tu pun terharu betapa gigihnya uncle nak berselfie dgn mereka =)

    ReplyDelete
  7. terbaikla uncle..ooppss dh terberak

    ReplyDelete
  8. Tetiba terbyang dia berak atas uncle... hahaha :p

    - Dayang Deno -

    ReplyDelete