Followers

Saturday, November 22, 2014

November 22, 2014


Alaaa... hanya sempat rakam gambar punggung! 

Kereta Formula E ni laju sangat! Hey! Kamu semua fikir punggung apa ni? Jangan otak biru boleh?!


(2014 FIA Formula E Putrajaya ePRIX)





17 comments:

  1. tak cukup fast shutter tu uncle...hahaha

    ReplyDelete
  2. Punggung pun punggunglah... janji F1.. best.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok jugak FE ni, tapi tak cukop 'bising' macam F1

      Delete
    2. Eh.. tersalah... tau uncle, tapi tersalah taip F1 pulak hehee.. FE.. :D

      Delete
  3. patutlah jem tadi..mcm2 ada kat putrajya.

    ReplyDelete
  4. ya..memang fikir punggung yang tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. punggung yg tu takleh masok blog! hehe

      Delete
  5. Berapa kali try snap baru jadi agaknya tu ye uncle.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baaaanyak kali! naseb baik kamera hp ada mode 'burst'

      Delete
  6. nak clear kena amik gambar keta tu berhenti... baru clear betul

    ReplyDelete
    Replies
    1. alahai... nak kena carik pit stop la pulak...

      Delete
  7. Replies
    1. boelh tahan sesak la... nak nak time parking

      Delete
  8. punggung pun punggungla..warna biru tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. punggung biru takpe. jangan otak biru! haha

      Delete