Followers

Thursday, November 20, 2014

November 20, 2014


Uih! Janganlah aunty nampak iklan ni... nanti dia dapat idea nak gunakan perkhidmatan ini sebab uncle pinjam duit dia RM10.00 hingga hari ini tak bayar-bayar...!




28 comments:

  1. MInta fb Aunty sebab Amir nak bagitau dia..hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ko ni mir... meh kena teh tarik... (nak rasuah)

      Delete
  2. uncle mintak diskaun la kat auntie ye...muahahah

    ReplyDelete
  3. Macam2 perkhidmatan ada sekarang..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yang paling untong... pekhidmatan cetak banner iklan... haha

      Delete
  4. uncle, baca betol2 okeh...
    1million / jutaan aja tauuuu
    kalau setakat RM10, dia tak layan..

    hahahaha

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. halus umpama sembilu! lagi halus lagi sakit!

      Delete
  6. dia tulis kat situ, dia buat untuk yang hutang million2 je.. stakat rm10 dia tak buat... x balik modal katanya..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak pinjam milion2, aunty pon takdak!

      haha

      Delete
  7. betullah orang cakap... bila ada hutang memang akan ingat sampai mati... sendiri mau ingat hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan 'ingat sampai mati' je...

      boleh 'bawak mati!'

      Delete
  8. Tak pe uncle.. tak sampai jutaan lagi.. Cara halus tu tak kan menjadi kat uncle huhu.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oooo... halus tak main yg angka kasar-kasar eh?

      haha

      Delete
  9. Cara halus? Adakah dengan menghantar makhluk halus ataupun pemungut hutang yang menggunakan bahasa yang sopan dan berbunga-bunga?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha... ye tak ye jugak... 'cakap berhalus'

      macam tu okey la!

      Delete
  10. saya dah bagitau kat auntie dah.. kihkihkih..
    uncle balik kerja nanti mesti auntie dapat balik rm10 tu.. ;)

    ReplyDelete
  11. Kita pun nampak iklan tu...catchy sangat iklan dia kan ,kikiki..

    ReplyDelete
    Replies
    1. nampak iklan sama? rumah kamu kat area mana ni?

      Delete