Followers

Wednesday, November 12, 2014

November 12, 2014


"Hai! Takekoputaa..!" 

"An an an, tottemo daisuki... Doraemon"


(Okey, okey... uncle mengaku! Uncle masih nonton Doraemon!)





40 comments:

  1. hahahaaa..
    siapa x tgk doremon tu mmg rugi ler.
    mnyesal seumur hidup.

    ReplyDelete
  2. hahahaha... okey la tu uncle... saya pun layan..anak2 tak layan laa.. hahaha~

    ReplyDelete
  3. hahahhaha cite tak penah lapuk dek zaman ... pelukis yg bercita2 tinggi....

    ReplyDelete
    Replies
    1. pelukisnya dah tua tau sekarang! tahap atok!

      Delete
  4. hahaha....takde mase nak tgk tv!tak sempat :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha? rugi tu....! make time for doraemon!

      Delete
  5. Nak terbang kemana tu Uncle?? Hihihi...Kreatif..

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. Haha.. ya-ya... sin chan lagi ganas lawaknya!

      Delete
  7. Ok.. Jadi Doraemon takpe, jangan jadi Giant yang suka membuli.. nanti sia-sia jadi viral then masuk kena tangkap dek pak polisi..

    ReplyDelete
  8. Saya pun layan kartun tu uncle.. ;)
    Sampaikan pasaraya Giant tu pun saya tukarkan nama panggil nobita.. ekekeke..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Laaaa... pandai-pandai je tukar! marah giant supermarket tu!

      Delete
  9. Replies
    1. Haha... memang teringat kat kamu masa naik entry ni... haha

      Delete
  10. sama la uncle :p tumpang tengok...banyak lagi citer katun kat 611..

    ReplyDelete
  11. Hehehe...kretif tau.

    Saya mengaku yg saya pon tengok doraemon jugak ☺

    ReplyDelete
  12. hah... apa tu..
    memang patut pun..

    ReplyDelete
  13. deno tertanya-tanya bleh ke uncle terapung dengan kipas terbang tuu.. hihiiiiii

    ReplyDelete
    Replies
    1. belom terapong lagi... kipas tak pusing lagi tu... bateri abis!

      haha

      Delete
  14. Wahh.. nak minta sesuatu dari poket ajaib uncle boleh??.. :D

    ReplyDelete