Followers

Thursday, October 9, 2014

October 9, 2014


Ini yang tak betul, ni...! Tempat duduk awam dijadikan tempat tidur!

Uncle nak tidur pun tak boleh...! Eh, maksud uncle duduk...!





26 comments:

  1. Uncle jalanler depan sikit lagi.. ada tu bangku panjang macam tu.. hehehe.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha... itu yg tengah usha tu...! kah kah!

      Delete
  2. Matahari sudah meninggi bangun! bangun!

    ReplyDelete
  3. agak-agak ada keluar air liur tak?

    ReplyDelete
  4. hehehe..diaorg penat kot uncle tu yg tido kat situ...heheh

    ReplyDelete
  5. betul tu.kdg2 kita nk lalu situ pun segan.

    #JalanJalanKlikIklan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan? Kita pulak yg naik segan.... Hmmphhh!

      Delete
  6. HOMELESS...
    UNKEL ADE RUMAH KAN NAPE NK TIDO KAT TEPI JALAN PLAK NI

    ReplyDelete
    Replies
    1. Diorang bukan homeless... tapi saja tumpang tido time lunch waktu kerja... uncle pulak yg terpengaroh pulak! haha

      Delete
  7. Alam Anda! Uncle kerja di Putrajaya ke cemana?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Singgah jumpa kawan2 je... kerja luar putrajaya sebenarnya...

      :P

      Delete
  8. rasa mcm nak curi kasut mereka....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha... itu sangat berani visinya!

      (tadi baca nama kamu Hari Emas... Rupanya Hati Ema...! haha)

      Delete
  9. Mesti nyaman tido kat situ tu... mcm best je.. :D

    ReplyDelete
  10. dudoq je kar tembok tu uncle..
    sian dia.. tengah mimpi nan indah tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. indah la sangat... siap berdengkor tu!

      Delete