Followers

Wednesday, October 8, 2014

October 8, 2014


Eh? Waktu sekolah dulu uncle lukis pondok besar sikit saja dari pondok jaga durian, cikgu kata SALAH! Tengok...! Pondok ni siap ada pagar dan penghawa dingin lagi!

#takpuashati


Jutaan terima kasih untuk KATAK COMEL kerana artikel INIRatu pun ratulah... Janji rock!




18 comments:

  1. gaji polis pun mahai tau .... tp jalan jem time blk raya tak de sape pun jaga trapik lite

    ReplyDelete
  2. pondok tepi sawah mmg la takde aircond..hehehe

    ReplyDelete
  3. Masuk dalam nanti uncle.....sila puas hati

    ReplyDelete
  4. Salam uncle..
    Akhirnya jumpa jgk blog UG ni hehehe...

    Ooo baru saya tahu kenapa blog uncle ni namanya self potrait only..
    Tapi kenapa muka masam je Uncle..cuba kasi sunyummm sikit hehehe *guwau je UG..hehhe

    ReplyDelete
  5. masam tu sebab kurang makan gula...! hehe

    ReplyDelete
  6. old school kan bila masih menggunakan perkataan pondok untuk tempat yang rasa bukan macam pondok tu kan uncle.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mungkin dia nak kekalkan istilah lama tu... oklah boleh terima!

      Delete
  7. hi raja selfie. nk otograf :p pondok apa yg cikgu suh lukis tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dulu? cikgu suroh lukis pondok-pondok... hehe

      Delete