Followers

Sunday, October 26, 2014

October 26, 2014


Kita memang digalakkan berhenti dan tidur sejenak untuk menghilangkan rasa mengantuk semasa memandu... tapi penat memandu kereta permainan video, TAK ACI!

Baahaha!




20 comments:

  1. Ada ke orang tido sambil main game.. pelik2... :-)

    ReplyDelete
  2. Rasanya kalau main game kereta. Penat macam mana pun rasanya tak berhenti kot. haha

    ReplyDelete
  3. Ahahahahaahahahahahaha!!! Benciii uncleee!!!benciiii benciii!!!

    ReplyDelete
  4. hahahaha..sangka baik, dia main dah 20 round tu!

    ReplyDelete
  5. Saya tak pernah berjaya dengan jayanya bila main permainan itu.. hehehe..

    ReplyDelete
  6. Tengah cari inspirasi nak menang game tu uncle.. :D

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. terima kaseh orang tu! uncle ada modal nak update blog! haha

      Delete
  8. Replies
    1. ye la kan? uncle pon baru perasan uncle nampak pucat... hehe

      TQ tanya!

      Delete