Followers

Friday, October 24, 2014

October 24, 2014


Tercari-cari idea untuk gambar blog hari ini.

Tiba-tiba ada sesuatu yang 'terlintas' difikiran...

Okey, okey... sebenarnya terlintas dalam lubang telinga...

Baahaha...!




30 comments:

  1. Cocokan garisan ke dalam lobang telinga uncle.. heheheh

    ReplyDelete
  2. Waaa... real la uncle, tapi kalau asap rokok keluar dari telinga lagi best (Errr... uncle merokok tak?)

    ReplyDelete
    Replies
    1. macam mana nak keluar asap rokok? Uncle tak merokok!

      hehe

      Delete
  3. Lol...uncle uncle...sabar jela..hahahaha

    ReplyDelete
  4. Masuk telinga kanan nasib baik keluar telinga kiri.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau sesat kat dalam tu... BERDENGUNG!

      Delete
  5. cantik asap roket tu uncle..... langit membiru........... maha suci Allah :)

    ReplyDelete
  6. Jeng jeng jeng

    www.broframestone.com

    ReplyDelete
  7. hahahaha..mesti puas adjust posing nak bagi jet tu " lalu dalam telinga" kan..:P

    ReplyDelete
  8. ni baru betul..masuk telinga kanan, keluar telinga kiri :)

    ReplyDelete
  9. terlintas tapi terlepas.. langsung kehilangan idea sebab uncle lambat tutup telinga sebelum ia meluru keluar.. huhuhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau tutup telinga... tak dengar pulak?

      haha

      Delete
  10. Tu mcm masuk telinga kiri, kuar telinga kanan

    ReplyDelete