Followers

Thursday, October 23, 2014

October 23, 2014


Lantak 'tuwan-tuwan' dan 'puwan-puwan'lah nak eja macam mana...

Yang penting, uncle ada modal nak kemaskini blog! Baahaha...!





42 comments:

  1. hehe. hi uncle, morning :)
    tak kisah la kan uncle. PG pun kadang macam tu. tak de modal nak update apa dekat blog. letak apa pun, jadilah. asalkan terupdate :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha... kaaannn?

      takde modal update jadi gelisah!

      Delete
  2. osem uncle! biasa typo masa menaip je. kadang-kadang masa menulis jugak haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. ini bukan typo... ini tak pandai eja! haha

      Delete
  3. Tu la tu uncle... janji ada bahan!

    ReplyDelete
  4. saya juga ada idea nak komen entri angkel ... hahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha....

      ini teori domino... semua terasa!

      Delete
  5. ini tulisan orang2 lama kan~ hahaha
    mak saya tulis 'cuka'= Chuka.
    kikikikiki

    ReplyDelete
  6. uncle, ce tukar versi ganu.
    tuang.. puang..

    uncleg? ehhh.haha =P

    ReplyDelete
    Replies
    1. ganu pong ganu la... ikok mu la...

      haha!

      Delete
  7. Selamat memBUWANG sampah ye uncle...hewhew

    ReplyDelete
  8. Nasib baik dia tak tulis 1-2, 1-2 utk ganti two-one-two-one...

    ReplyDelete
  9. dah lae xjengah rambut putih uncle da banyak laaa... :P

    ReplyDelete
  10. Adei takpe lah janji sebutan tu sama... Nasib tak tokwan & pokwan...

    ReplyDelete
  11. Org muda ke org tuwe yang buwat ejaan macam tu? Kemain lagi diye.

    ReplyDelete
  12. okeh..yang ni memang lawak..muahaha..

    ReplyDelete
  13. Asalkan kami yang membaca faham.. ok dah tu uncle.. ;)

    ReplyDelete
  14. hadoi ai...sakit perut gelak...hahahaha

    ReplyDelete