Followers

Tuesday, October 21, 2014

October 21, 2014


Ini baru betul-betul 'taiko'...! 
Parkir sehingga makan separuh jalan. 'Orang lain' pula yang terpaksa mengelak...! 

('Orang lain' tu termasuk uncle sebenarnya..., tu yang bengang tu! Baahaha!)





16 comments:

  1. macam jalan tu dia yang punye kan!

    ReplyDelete
    Replies
    1. selfish kan? banyak keta tersangkot tadi...

      Delete
  2. selagi boleh elak... eloklah mengelak, melainkan dah tak boleh sangat hentam sajalah labuuu

    ReplyDelete
  3. Uncle bengang pun masih boleh gelak lagi kan? Uncle orang baik!

    ReplyDelete
    Replies
    1. gelak dalam tulisan je... dalam hati, grrrrr

      Delete
  4. Itu TAIK-KO-CING namanya..
    menyusahkan orang!

    hahaha

    ReplyDelete
  5. salam uncle..uncle memang kreatif amik gambau..ado ajo ideanya..hehhe

    ReplyDelete
  6. Best juga sekali sekala parking mcm tu.. saja susahkan org ehehee.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. jangan... kecuali nak buat prank la... hehe

      Delete
  7. bersangka baik.. dia nak terkucil tu uncle.. tak sempat nak parking dengan elok.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha! dah lama tak dengar perkataan terkucil! haha

      Delete