Followers

Thursday, October 2, 2014

October 2, 2014


Setiap kali uncle ingin berdiet, mesti jumpa kegagalan... 
...malah lebih teruk lagi, mesti jumpa kafeteria...! Baahaha...!

Jom bismillah...




26 comments:

  1. Hihi... dah nama Jumpa Cafe mana boleh nak escape uncle:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha... Namanya pon dah macam memanggil2... Haha

      Delete
  2. hahaha
    lupakan hajat nak diet tue
    hehe

    ReplyDelete
  3. kenala istiqamah.. buat sikit2 dulu jgan terus2 yg gegila diet...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uncle memang istiqamah... Tapi tang makan je! Baahaha

      Delete
  4. Replies
    1. Jom! Errr... Uncle yg pakai baju hitam, rambot panjang tau...! (Perasan)

      Delete
  5. camane nak diet.. dah kalau hari2 nak kena jumpa cafe tu.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ini 'tak jumpa' jalan lurus ni...! Haha

      Delete
  6. Diet kebendenye..
    dah slim dah.. hek hek hek hek.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Slim? Sbb kamu tengok gambar muka je.... Lom tengok gambar penuh lagi..! Haha

      Delete
  7. jumpa kafeteria, jumpa makanan. jom makan. :D

    ReplyDelete
  8. hahaha..
    dah takde idea sangat ke nak bagi nama cafe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dalam banyak banyak nama kan dalam dunia ni...?

      Delete
  9. lame tak melawat blog neh..
    ape kabar uncle?
    eh eh.. rase hari tu kate taknak tye kabar kan?
    hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tanya khabar tanda peduli.... Haha...!

      Delete
  10. bismillah. harap dapat jumpa uncle di kafe juga hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jangan la terhad di kafe je... Semua pelosok dunia lah.

      Delete
  11. hahahhaha
    diet buat pa .. muka kurus je .. tp tatau la tang perut tak penah nampak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau uncle letak gambar perot, nanti ramai yg nak pelok macam teddy bear..!! Haha

      Delete
  12. Diet dalam mimpi je uncle....haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dalam mimpi pon uncle mimpi makan! Baahaha

      Delete