Followers

Wednesday, October 15, 2014

October 15, 2014


Budak lelaki memang suka dengan sarung buah macam ni... mesti nak sarungkan di tangan dan berlagak sebagai adi wira...!

Eleeeh... kamu semua pun pernah buat, kan? Tak mengaku konon...!




37 comments:

  1. Hahahaha....sampai skrg, kalau beli buah, bt gaya gitu kekekekeeh *terasa i taw

    ReplyDelete
  2. wah uncle.. cam adiwira la... bukan adiputra tau, jauh panggang nye, ops! gurau jew...

    ReplyDelete
  3. eh uncle... kita budak perempuan buat gubahan bunga ler... tak pun buat cekak rambut... hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. muat ke sarong kat rambot? kecik nya kepala korang? hhaa

      Delete
  4. Uncle.. sampai sekarang pun saya suka buat macam tu..
    dapat dekat anak2 lagi hebat.. disarungnya kat kepala.. (macam muat..) ekekeke..

    ReplyDelete
  5. Saya pon pernah!!
    hahahaahhahaha.

    mengulit kenangan sungguh lah uncle nih~

    ReplyDelete
  6. hhahahahah siap berebut ngan abg kite dedulu ... asek suruh mak beli buah lai je ..apel tak mo ..sbb nk sarung tu

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. Ada gara kan? Teeeettttt! (bunyi fire)

      Delete
  8. Saya tak pernah buat... Agaknya le..

    ReplyDelete
  9. ahaaakkkss...masa kecik2 suka buat... ala-ala power rangers laa konon kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya ya! power rangers kan?

      eh? nama kamu unik la! haha

      Delete
  10. saya sarung kat kepala dulu...ala ala penyamun!
    kah kah kah

    ReplyDelete
  11. tak payah lelaki, yang pompuan pun sama nak jadi power rangers kaler pink!

    hehe...sekarang tak buat dah.

    anak plak yang buat.

    Perkongsian Mama Hebat

    ReplyDelete
    Replies
    1. tapi anak2 tak kenal power rangers dah... haha

      Delete
  12. Sblom smpai umah...kat kedai buah pon sy ngn adik dah start sarung....sorg ultramen sorg supermen

    ReplyDelete
    Replies
    1. ultraman ada, superman ada.... apas? posman ada?

      haha

      Delete
  13. orang lelaki omor 45 tahun pun suka aaaaaa.....

    ReplyDelete
  14. Ooo... uncle umur 45 kan? kan? kan? Ayookkk pecah rahsia. Skang anak saya pulak suka sarung benda tu kat tangan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. 45? bukan lah... (hehe)

      Kirem salam kat anak ye? hahaha

      Delete
  15. Secara jujur tidak pernah. Ha..ha..

    ReplyDelete
  16. hahaa..penah buat tp sarung kat kepala konon konon macam serkup..

    tu zaman time nak membesar.. sekarang kalau buat kompom kene jeling ngn incik suami..hihihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Entah entah, encik suami pon buat... baahaha!

      Delete