Followers

Wednesday, October 1, 2014

October 1, 2014


Tiada lain yang lebih menyeramkan dari koridor hospital jam 1:09 pagi...!

(Aduh... kenapalah gatal nak lalu di sini tadi? Kan dah terbayang yang bukan-bukan...!)






24 comments:

  1. Sape sakit uncle..?
    Uncle melawat sape..?
    Moga beliau cepat sembuh hendakNYA..

    psstt: ntah mimpi apa.. komen kat blog uncle pkul 3 pagi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Teman ayah kat spital....

      Pssttt... mimpi uncle le tew!

      Delete
  2. jgn risau, jururawat muda & cun je yg banyak melintas di situ

    ReplyDelete
  3. Cuba uncle renung balik betul2 gambar uncle ni.. apa yg kat hujung belakang tu huhu.. :D

    ReplyDelete
  4. Kalau ada apa-apa, lari laju-laju dan jangan pandang belakang..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak pandang dah... lari tutop mata teros!

      Delete
  5. itu tak cukup seram..
    cuba uncle lawat Bilik Mayat pada jam 2 pagi..
    hahahaha

    ReplyDelete
  6. eeeeeeee.....uncle mesti ada bertimbun tshirt itam kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang! Dalam almari tu gelap suram je!

      Delete
  7. nasib baik lampu tak terpadam pulak.. seram... huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lampu padam, uncle jerit oh! Tak pedulik!

      Delete
  8. Last mamamyja balik jam 1 pagi on 23.9.2014 tapi x seram cam nih. sebab ramai orang lalu lalang tunggu masa nak bersalin.. hehehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. wad bersalin rioh rendah macam pasar malam! Tak aci!

      Delete
  9. lampu ada okay kot uncle...kalau gelap gelite rasenya uncle berselfie "berdua".....huuuuhuhuhuuuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. mulot kamu ni tak de insuran kot! Amboi!

      Delete
  10. Koridor hospital pun masuk dalam koridor raya multimedia.

    ReplyDelete
    Replies
    1. biar betol...? serious ke main2 ni...?

      Delete
  11. seram ka? tak nampak seram pun. kalau nampak hantu leh ajak selpie

    ReplyDelete
  12. ai, uncle pun takut jugak ke? hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. uncle tak takot... tapi uncle buat buat berani... hehe

      Delete