Followers

Monday, September 8, 2014

September 8, 2014


Patutlah tak pernah cukup ruang tempat letak kereta... pagi-pagi sudah di 'booking' tempat untuk nak letakkan meja buat berniaga petang nanti...





33 comments:

  1. mcm ni la blh buat timbul x puas hati kn? dorg byr ke tapak parking tu?

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Itu yg orang terpaksa double park tu, kan?

      Delete
  3. tgk tu muke ketat uncle, hahahaha... sabo je la yea uncle...

    ReplyDelete
  4. DIA DAH 'BAYAR' DENGAN MAJLIS KOT..

    ReplyDelete
  5. oooohh.. buat report! buat report.
    hahahahaha.

    ReplyDelete
  6. Cer tanya.. peniaga tu ada bayo lebih ke kepada PBT? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak berani la nak tanya kakcik.... haha

      Delete
  7. uncle tolong la alihkan ye. kesian orang takde parking.

    ReplyDelete
  8. Samalah tempat kakak pun ada macam ini.
    Pihak majlis buat tak tahu pulak kan..

    ReplyDelete
  9. kesian orang yang nak parking kereta..

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh report kat bomba tak cam ni? hehe

      Delete
  10. Ish ish ish deme ni...
    kerusi dan sampah buat booking meja...

    ReplyDelete
  11. ini kebiasaan bagi kedai2 mamak di Shah alam suatu masa dulu

    ReplyDelete
    Replies
    1. sekarang dah tak tinggal di sana. dan dah lama tak ke sana.
      mmm entah clear atau makin bertambah

      Delete
  12. Kesian pada pengguna yang nak guna kemudahan parking kat situ.. :(

    ReplyDelete