Followers

Saturday, September 6, 2014

September 6, 2014


 Apek jaga depan ada longkang... ♫ 
Mana?
Lompat! ~ Haiyaa!
Lompat! ~ Haiyaa!
Lompat apek lompat..!
Haiyaaaaaa...! 

...uncle pasti akan ikut menyanyi bila tiba babak ini...!

(LAGU: Apek dan Marjina, CERITA: Ali Baba Bujang Lapok)



Kepada ARZ MOHA, Janga terasa ya, tapi unce suka gambar hantu, tu! Baahaha!








10 comments:

  1. Uncle...nyanyilah lagu ni...

    Aiya Cik PT perempuan banyak muda
    Ana banyak susah jalan tutup mata...
    bla bla bla...

    ReplyDelete
  2. Tak jemu menontonnya walau banyak kali diulang tayang..
    Betapa istimewanya cerita dulu-dulu kan uncle.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tulah... tengok sikit teros melekat!

      hehe

      Delete
  3. Bab jahit mayat tu yg sempoi hehee.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu yg tak tahan tu! wang emas punya pasal!

      Delete
  4. masih terasa lagi. Nanti nak kena selfie nak kena up gambar selfie dengan hantu khas untuk uncle gedek hehehe.

    Check dashboard napa ramai datang dari blog uncle rupanya saya di tag dalam ni hehe TQ uncle.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha... jangan dengan kacang hantu sudah! haha

      Delete
  5. saya suka dialog
    ' mandi mati orang' !

    ReplyDelete