Followers

Sunday, September 28, 2014

September 28, 2014


"Sssssss....!!!!"
Cara murah untuk menghilangkan kedut di pipi....

(Kamu semua jangan tiru, ya... uncle tak mahu bertanggungjawab!)





14 comments:

  1. Tu bukan kedut di pipi tapi utk straitkan rambut..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha...! rambot uncle memang wave! boleh la kan?

      Delete
  2. Assalamualaikum uncle,
    Dah banyak hari tak jenguk laman uncle ni,
    tentu pipi uncle dah tegang dan gebu semula..

    ReplyDelete
  3. hahaha...bole try ni uncle...murah dan mudah didapati...wish me luck uncle

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alamak! nak cuba ke? LAAARIIIIIIKKKKK!!!!

      Delete
  4. ingatkan uncle nk buat rebonding rambut ....

    ReplyDelete
  5. walla.. uncle suruh buat kat pipi tapi uncle cuma buat kat rambut.. patutler rambut uncle tak kerinting afro.. itu rupanya kaedah rahsia uncle.. ekekeke..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau tak buat cam ni.... jadi Alleycats! Masseeyyyy!

      Delete
  6. Best juga buat make up kekal kat pipi kiri kanan.. mesti senang femes nanti ehehee.. :D

    ReplyDelete