Followers

Friday, September 26, 2014

September 26, 2014


Hari ini ujian dia, esok mungkin ujian kita...

Berhati-hati di jalan raya, ya kawan-kawan... (...dan juga di bahu jalanraya..!)






20 comments:

  1. teruk jugak ketenye..
    harap2 pemandunye selamat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu lah... masa uncle kat situ, dah takde orang!

      Delete
  2. sangat familiar dgn pagar fibre glass kuning biru itu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh, kita kan dudok di kawasan zon waktu yg sama..? haha

      Delete
  3. Real betul ambil gambar macam ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang gambar real... orang tu pon real! hehe

      Delete
  4. kalau eksiden macam ni kena jaga2, mungkin ada orang yang berhenti tepi sebab nak catat nombor. lepas tu dia singgah kedai tikam nombor. hehehee...

    ReplyDelete
  5. Betul tu. Semoga Allah SWT selamatkan kita semua dari musibah macam ni. Amin.

    ReplyDelete
  6. uish remuk, berhati-hati dan doa naik kenderaan jangan lupa..

    ReplyDelete
  7. betul uncle.. hari kita tak tahu bila tapi nauzubillah.. jauhkanlah kita semua dari kecelakaan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itulah... dugaan datang dalam berbagai cara kan...?

      Delete
  8. Semoga kita sentiasa dilindungiNya.. aamiin.

    ReplyDelete