Followers

Thursday, September 25, 2014

September 25, 2014


Uish... Nasib baik restoran ini bukan letaknya di negeri Kelantan...
Kalau dalam loghat Kelantan, agak kasar bunyinya...!

(Hmm... boleh cuba ni... menunya nampak sedap!)




24 comments:

  1. hhe Me nate ! omaigod hhe

    www.puterymemory.com

    ReplyDelete
  2. hampir2 saya baca perkataan tu tadi. HAhaha

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. tapi kat kelantan menate tu biasa... hehe

      Delete
  4. napa lah tutup .. kalo tak dah dapat menjamu mata updated by uncle kan ...

    ReplyDelete
  5. Bunyi macam ada menu esotik dihidangkan.

    ReplyDelete
  6. Haah lah uncle..
    kalo sebut dlm dialek kelantan memang kasar bunyi nye.
    hhehehehe.. nampak ajer lah uncle nih.

    ReplyDelete
    Replies
    1. orang kelantan biasa je sebot tu... hehe

      Delete
  7. ekekeeke....keno sebut lagu lain laa uncle...

    ReplyDelete
  8. tengah try sebut ni...hahahahahhahahaa

    ReplyDelete
  9. Hehee.. rasanya owner dia dengar org kelantan cakap perkataan tu & terinspirasi nak buat kat restoran dia kot huhu.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ini bukan terinspirasi lagi... ini terhasut! haha

      Delete