Followers

Friday, September 19, 2014

September 19, 2014


Ahhh... kan sejuk sikit bila duduk sebelah dengan orang yang sedang menebar roti canai... Rasa macam pengantin kena kipas, daa...! Licik tak uncle...?





36 comments:

  1. silap2 tebar..melayang atas kepala uncle pulak hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau cam tu... kena mintak gantirugi.. makan free!

      Delete
  2. hahahha memang bijak betul uncle... gedi betul.. terasa macam pengantin dikipas :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tapi bukan teringin jadi pengantin lagi tau...

      Delete
  3. Replies
    1. Jangan jeles... boleh cuba... baru tau nyaman!

      Delete
  4. kekonon duduk dekat macam tu dapat rasa roti canai free.. ;)

    ReplyDelete
  5. hahaha.. ambik angin dr roti canai lawak ! :p

    ReplyDelete
  6. hahahahaha.. silap2 hari bulan kena tempias tebaran roti canai tuh.. hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. tepias minyak, tak perlu beli minyak rambot!

      haha

      Delete
  7. patutlah dah kering peluh uncle...
    tadi nampak terpercik-percik...hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha... jangan kena peloh tukang tebar sudah!

      Delete
  8. sekali roti tu melayang kena uncle..tak tau le..:D

    ReplyDelete
  9. satg ngan muka2 uncle kena tempek ngan roti canai tu heyyyy

    el pun pandai tebar roti canai taw
    one day nak bukak kedai roti canai...aminnn :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jom? uncle nak join boleh? jadi tukang buat air!

      Delete
  10. tak bahang ke dapur mamak tu ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. bahang jugak... demi selfie... tahan! haha

      Delete
  11. Kalau rasa angin ok lah tu.. jgn terasa ada air2 peluh yang tepercik juga... hahaha

    ReplyDelete
  12. Angin bawak bau roti lekat kat baju nanti hehee

    ReplyDelete
  13. Replies
    1. Pandai je buat uncle blushing peringkat tertinggi...!

      Delete