Followers

Wednesday, September 17, 2014

September 17, 2014


HAH!!? CEPAT CAKAP!! 
Ada siapa lagi yang nak cakap yang rambut uncle serabai hari ni...?!! 
Uncle terbalikkan kereta dia!!! Grrrrrr...!!!




34 comments:

  1. bak sini alamat..
    nak bagi hadiah sikat...

    ReplyDelete
  2. lori pun boleh uncle terbalikkan....baik tutup mulut...cakap dalam hati je..hehhehehe

    ReplyDelete
  3. serabainye kereta tu, uncle?? *gulppp*

    ReplyDelete
  4. Kakak tak cakap pun.. uncle sendiri yg cakap:)
    Apa jadi pada driver van itu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. entah le... lori tu lah lama tersadai kat situ.... hehe

      Delete
  5. Mana ada serabai.. ayu gitu.. ada juraian di tepi pipi yg menambah keayuan dan kemanjaan... ha ha

    ReplyDelete
  6. huh, serabainyer rambut. hahahaha

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. Ini hulk melayu... takde warna hijau! haha

      Delete
  8. ish ish ish..uncle dah jadi incredible hulk, tapi kaler tak hijau pun..
    Saya fikir kalau uncle lepas dan bebaskan rambut tu, nampak lagi macho kot..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye ke? (sambil belai2 rambot depan cermin)

      Delete
  9. Mana getah rambut? Oppss nanti kena terbalik. :-)

    ReplyDelete
  10. Fuhh rock!! cayalah uncle.. \m/ \m/...

    ReplyDelete
  11. takziah kat lori belakang hehe
    first time datang sini,
    Selamat berkenalan Uncle ! :)

    ReplyDelete
  12. Jangan lupa sedekahkan alfatihah ye?

    Hai Yani!

    ReplyDelete
  13. Dahlah uncle terbalikkan.. memgambil ruang parking yang ada pulak tu.. huhuhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok ok... nanti uncle tegakkan semula... hehe

      Delete