Followers

Friday, September 12, 2014

September 12, 2014


Cis! Kalau uncle tahu, uncle bawa motor kapcaitadi...
Menyesal bawa motor besar yang berekzos besar

Kan sekarang dah tak boleh masuk...!! Ini perkauman!

(Okey okey, sebenarnya uncle motor pun tak punya...! Hehe)







22 comments:

  1. YO YO AH LA UNCLE, HEEEE~ TGK ASYIK JALAN KAKI JE, TAU DAH..TAK PUNYE MOTOR...

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. basikal? orang tua dah tak larat nak kayoh!

      Delete
  3. Bunyi bising tu yang tak boleh masuk kawasan tu.. ;)

    ReplyDelete
  4. kami pun tak de motor kesian ... anak2 dah la kemaruk nk naik motor ... huh

    ReplyDelete
  5. ini diskriminasi....keta dibenarkan tp moto x dibenarkan !!


    ehhhhhh

    ReplyDelete
  6. Ada ke macam tu? Selalunya marhaen yg tersisih...?

    ReplyDelete
  7. Wah uncle dah ada pencabar mr puex. syabas semoga meneruskan legasi selfie ini.
    Saya tak berani nak join. Nanti uncle takleh cari makan :P
    (sebenarnya pening juga setiap hari nak cari idea selfie yang ada makna tersirat)
    Tahniah uncle

    ReplyDelete