Followers

Tuesday, August 5, 2014

August 5, 2014


Perniagaan bertambah laris bila penagih kembali berbaris...!

(Ingat nak berdiet hari ini... tapi nasi lemak sambal sotong tu terlalu menggiurkan! Ketagih!)





34 comments:

  1. Hahaha...penuh dengan "suspension" ayat2 pilihan :)

    ReplyDelete
  2. Haha. Diet eh uncle.. Nasi lemak mana ni?

    ReplyDelete
  3. Asyik ketupat-lemang-rendang beralih nasi lemak memanglah superb sekarang ni..

    ReplyDelete
  4. sambal sotong memang best tapi kena tgk sape yg masak gak la...

    ReplyDelete
  5. lama tak mkn nasi lemak bungkus ... rindu ....
    lapo lapo lapo

    ReplyDelete
  6. Ketagih? Tak perlu kata apa apa :)

    ReplyDelete
  7. Sudah agak dah. Mesti kantoi punya dengan bau sambal sotong. :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. bau kalau lekat kat tangan lagi ohsem tu!

      Delete
  8. Biar roboh kota paris, janji barang larisss...

    ReplyDelete
  9. Sotong Addict la pulakkkkk...

    ReplyDelete
  10. Takpe uncle.. esok uncle dietlah.. hari ni je makan nasi lemak sambal sotong tu.. hehehe..

    ReplyDelete
  11. tak sangka uncle gedek pon penagihhhhh. selamat la menagih nasi lemak, kalo menagih dadah kan susah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. penagih kasih sayang pon uncle juga... hehe

      Delete
  12. Terbayang² nasi lemak sambal kerang.

    ReplyDelete
    Replies
    1. jangan terbayang je... buat la untok uncle sekali! hehe

      Delete
  13. Arghhh... terliur!! Lama tak mkn nasi lemak sambal sotong

    ReplyDelete
  14. betul. kalau menu tu sedap memang orang ramai cari.
    maintain muka uncle. tak nak reveal skit ka wajah yang tersenyum?

    ReplyDelete
  15. kalau senyum, esok orang tak nak datang lagi ke blog ni... hehe

    ReplyDelete