Followers

Friday, August 29, 2014

August 29, 2014


Tangkap katak sesat dalam tandas.

Simpan katak dalam balang kuih raya yang kosong...

Jangan uncle terlupa, buka balang dan terus ngap, sudah!

Baahaha...!!





27 comments:

  1. kueh katak hijau sedap!

    http://welovesusuibu.blogspot.com/2014/08/petua-anak-selsema-paling-murah-guna.html

    ReplyDelete
  2. erk naper simpan. buang ar... huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe... saja nak buat modal update blog! haha

      Delete
  3. oh no! plg alergik dgn katak.. boleh sawan ooo kalau nampak katak.. huhuu

    ReplyDelete
  4. errkkk!!
    saya benci katakkkk.
    uweekkkkk!

    ReplyDelete
  5. simpulan bahasa baru... bagaikan katak dalam balang kuih

    ReplyDelete
  6. Klu cium katak tu ada harapan boleh bertukar jadi princess tak uncle huhu.. :D

    ReplyDelete
  7. AsSalam uncle, lama saya tak berkunjung ke laman uncle ni sebab lama gak saya tak post N3 baru. Sibuk dengan kebun pisang.
    Kalau uncle datang ke kebun saya, banyak boleh kumpul katak, macam2 jenis dan saiz pun ada. Silap2 haribulan pacat pun uncle boleh kumpul sekali...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ooooo! Dah jadi tauke kebon eh? Masyuuukkkkk!

      Delete
  8. Bela la uncle buat bisnes umpan katak hehe

    ReplyDelete
  9. adui.. tak pernah dibuat orang lah uncle nih.. (tepuk dahi..)

    ReplyDelete