Followers

Thursday, August 28, 2014

August 28, 2014


Kata orang, untuk mengelakkan daripada basikal dicuri, kuncilah pada tiang..!

Itu memang betul....

...masalahnya orang curi rodanya pula...! Aduh...!!!"





28 comments:

  1. Basikal sekarang mudah ditanggalkan mengunakan peralatan.

    ReplyDelete
  2. hahahaha..
    adoihaiii.. kesian lah~
    jahat betol pencuri tuh~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau baik, dia tak jadi pencuri la... jadi ustaz!

      haha

      Delete
  3. Melampau betul! ingatkan rim kereta aje hilang ini roda basikal pun dicuri!

    ReplyDelete
  4. Kesian tuan punya beskal tu...

    ReplyDelete
  5. haha dpat tyar pun jadi laa,, :) klakar la manusia zaman sekarang nih

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada jugak modal uncle nak update blog! haha

      Delete
  6. Otak pencuri lebih gelige....bukan main pjg lagi pikiran dia yer....tak dapat basikal dapat roda pun jadi...asal brg menajadi duit....kebas ajer....

    ReplyDelete
  7. hahahah..roda basikal pun nak dikebas nya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Konsep pencuri ni , sedikit2 lama2 jadi bukit!

      haha

      Delete
  8. Haha dulu basikal makcik..bli pagi anak bawak gi kedai kunci basikal keluar kedai seat hilang

    ReplyDelete
  9. Tak dapat basikal, roda pun jadilah :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ini boleh buat peribahasa baru, ni...!

      Delete