Followers

Tuesday, August 26, 2014

August 26, 2014


Uncle memang tak faham...

...kenapa benda ni orang panggil ubat nyamuk? Bukan racun nyamuk...?




30 comments:

  1. Ni uncle baring dekat lantai ataupun ubat nyamuk tu lekat dekat dinding? haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. obat nyamok tu selit kat dinding... hehe

      Delete
  2. ok, soalan... uncle diri ke baring?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uncle bediri, benda alah tu selit kat dinding!

      Delete
  3. hurm... ubat nyamuk la uncle, hahaha.. ikot je la ramai yg panggil ubat nyamuk kan... hehehe...

    ReplyDelete
  4. Klu nama racun nyamuk, nanti nyamuk taulah yg tu racun... :D

    ReplyDelete
  5. ni unkel baring kat lantai ke lekat ubat nyamuk tu kat dinding ???

    ReplyDelete
  6. ubat halau nyamuk la uncle. hukhuk. tak suka ubat nyamuk style ni, asap die bau kuat sangt.

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum. hahah nyamuk sakit agaknya. dapat ubat ni, terus lesap forever. hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha... teori yang mungkin benar! haha

      Delete
  8. Bila nyamuk sedut asap ubat nyamuk tu automatik nyamuk tu pening dan berpusing2 macam lingkaran ubat nyamuk tu..

    ReplyDelete
  9. Betullah macam ubat gigi juga...

    ReplyDelete
  10. saya saya panggil ubat nyamuk ikan..

    lagi konpius!

    ReplyDelete
  11. kalau dipanggil rachun..nyamuk takmo makan lah..

    ReplyDelete
  12. Yang penting, kalau nyamuk tu sakit, harus diberi ubat ni...dan saya boleh issue MC! haha

    ReplyDelete
  13. Nyamuk pun takut dengan ubat nyamuk. :-)

    ReplyDelete
  14. ni namanya ribes saikoloji kat nyamuk tu Uncle.......

    ReplyDelete