Followers

Saturday, August 23, 2014

August 23, 2014


Aunty selalu cakap, "masak ni senang, main campak-campak je"

Lalu uncle jenguk ke dapur...

Memang betul! Rupanya memang aunty masak main campak-campak, je

Baahaha..!




20 comments:

  1. hahaha.. seriusnya muka untuk entry lucu ni.. anyway, to aunty, campak2 tu lah sedap! for uncle, senyum skit pls :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. masalahnya kalau uncle yg campak... tak sedap! hehe

      Delete
  2. masak apa tu ye? bak mai resepi! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Masak apa ntah la Umi, uncle tukang telan je! hehe

      Delete
  3. Campak bahan takpe...jgn campak kuali... tak makan nanti...

    ReplyDelete
    Replies
    1. campak kuali kat kepala uncle... boleh cedera oi!

      Delete
  4. hi, campak-campak tu lah yang hasilnya memang tiptop.. sedap tu. ahaks

    ReplyDelete
    Replies
    1. tip top sebab aunty yg masal... kalau uncle? hanco!

      Delete
  5. dia jadik senang sebab guna Pan Ajaib! haha

    ReplyDelete
  6. tapi bila kita try campak campak, tak menjadi pulak

    ReplyDelete
  7. masak campak campak ni laa yang sedap.. he he he.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. jangan kena demam campak sudah... hehe

      Delete
  8. yang campak2 tu lagi sedap.. confirm mengulang makan sebab sedap.. hehehe..

    ReplyDelete
  9. Wah.. Aunty guna pemanggang ajaib. Memang digalakkan main campak2 je. Hehe

    ReplyDelete
  10. Campak2 tu yg buat makin sedap.. :)

    ReplyDelete