Followers

Friday, August 15, 2014

August 15, 2014


Eh! Nasib baik! Nyaris-nyaris batal air sembahyang uncle...! Syuuhh..!






28 comments:

  1. Dulu siap tunggu depan siput tu tengok dia jalan macam mana sambil bawak cengkerang dia..

    ReplyDelete
  2. hahaha..ade2 je la uncle ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau takde takde... tak update blog ni kang!

      Delete
  3. nasib baik dia tak masuk dalam telinga.. susah nak keluarkan tu.. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kamu ingat telinga uncle ni telinga gajah ke? haha

      Delete
  4. camne siput tu leh ada atas pagar ..... haaaaaaa uncle nk amik masak gulai siput sedut ek ... hihih

    ReplyDelete
  5. Sikit je lagi nak kena belakang dia tu. Eh.. kutu babi takda ke uncle? hahaha

    ReplyDelete
  6. mcm mane ade atas tu...hehehe...pandai betul cari port...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ini sipot advance ni... taknak dok kat pokok!

      Delete
  7. Baik2 uncle.. klu dia reverse tu boleh cucuk lubang telinga tu nanti huhu.. :D

    ReplyDelete
  8. baru sekali baca blog ni terus suke.... fololah...

    ReplyDelete
  9. fuhh mcm nak tercucuk telinga!bhahaha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mana berani sipot nak cocok... sipot ni penakot!

      Delete
  10. siput tu xkan leh lompatnyer.. melainkan dalam citer kartun turbo.. ahaks

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha! kamu pon tengok cita turbo tu? haha! Sama macam uncle lah!

      Delete
  11. selamat hari raya uncle gedek! lama xjenguk sini, bila tgk uncle komen kat blog sy terus dtg jenguk sini :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam aidilfitri jugak! Maaf zahir batin! kira membalas lawatan la ni? hehe

      Delete
  12. Wah tinggi siput naik sampai atas pagar. Nak ke mana tuh?

    ReplyDelete
  13. ini sipot nak terjon bunuh diri kot? haha

    ReplyDelete