Followers

Monday, August 11, 2014

August 11, 2014


Sewaktu kecil, uncle menyangka papan tanda ini bermaksud...

 'Awas, ada hantu pandai memandu kereta di kawasan ini...' 

Baahaha...!






27 comments:

  1. hahahahahaha.
    tapi signboard tuh memang menakutkan kan!
    hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha... tengkorang memandu sambil senyum!

      Delete
  2. Alamak.. Retro ni.. Dah lama tak nampak signage ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tau pon... klasik ni... cabot simpan ada harga ni nanti! haha

      Delete
  3. same la uncle. siap tnya mak siang2 pon ade hantu drive ke? haha

    ReplyDelete
  4. bahahahahha...memang uncle kuat berimaginasi..kecik2 dah dahsyat..kakaka Selamat Hari Raya Uncle!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. imiginasi dengan uncle memang tak dapat dipisahkan! haha

      Delete
  5. nanti hantu tu ajak uncle naik keta ngan dia hehheheeh

    ReplyDelete
    Replies
    1. taknak! tu hantu betina... kang kena tangkap khalwat kang!

      Delete
  6. Ada hantu ok lagi uncle. Kalau tengkorak sedang memandu lagi payah. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau tengkorak memandu tu lanun kapal selaunya!

      Delete
  7. mana agaknya hantu tu ambik lesen ya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mesti lesen tengkorak tu dah 'mati'

      get it? 'mati'..? haha

      Delete
  8. hahahahaha .... sabar je la .....

    ReplyDelete
  9. dah lama tak nampak papan tanda macam tu... kalau dulu2 bukan ke latarnya warna merah... ke uncle yang hitamkan sebab nak samakan dengan background blog nie... heheheh

    ReplyDelete
  10. Dulu masa kecik-kecik.. saya tak suka pandang papan tanda macam tu.. huhuhu..

    ReplyDelete
  11. ada lagi ke signboard cengginih :P

    ReplyDelete
  12. assalamualaikum uncle.
    lame benoorr le tak jenguk uncle gedek2!
    slmat hari raye!

    ReplyDelete
  13. Nostalgia tu... death metal hehee.. :D

    ReplyDelete
  14. Hahaha... Nakal fikiran zaman kecik ya....

    ReplyDelete