Followers

Tuesday, July 8, 2014

July 8, 2014


Jangan boros waktu membeli-belah untuk persiapan hari raya. Walaupun 'setan' dibelenggu dalam bulan Ramadhan, tapi nafsu tetap ada untuk menggantikan tempat 'setan'!

(...sebenarnya uncle tak mampu pun nak membeli-belah di kedai seperti ini... setakat tumpang bergambar bolehlah...! Baahaha...!)





25 comments:

  1. Kalau bershopping Raya ini boleh rambang mata membeli yang tidak diperlukan.

    ReplyDelete
  2. a'uzubillahhiminasyaitonnirrajim..

    ReplyDelete
  3. Mengundang ketawa saya uncle .. bila tengok belakang tu.. SETAN :p

    ReplyDelete
  4. saya pulak hanya mampu bergambar dari dalam kereta.. hehehe..

    ReplyDelete
  5. Belum-belum dah kata tak shopping di Isetan - eleh kakak tahu sebenarnya baru habis shopping kan:)

    ReplyDelete
  6. ai lagi la tak penah smpai pun kat situ ....kesian kan

    ReplyDelete
  7. @akubiomed

    Kena tutop mata sambil shop ni... haha

    ReplyDelete
  8. @Kakzakie


    Hehehe.... manada kak... itu hanya spekulasi!

    ReplyDelete
  9. @eima

    Itu bukan kesian lagi... itu bencana...!

    haha

    ReplyDelete
  10. Sama! hahahaha..
    mahal mcm setan jugak harga nye.
    hahahaha

    ReplyDelete
  11. Nasib baiklah pangkal hurufnya tu terlindung hehee..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kepala besar sangat. tu yg terlindong!

      Delete
  12. Tak mampu nak shopping kat tempat mahal² macam nih.

    ReplyDelete
  13. kan ade huruf I..hhhahhahha...amboi shoping kat situ

    ReplyDelete
  14. Have you ever thought about publishing an ebook or guest
    authoring on other websites? I have a blog centered on the same topics you discuss and would really like to have you share some stories/information. I
    know my viewers would appreciate your work. If you
    are even remotely interested, feel free to send me an e mail.


    Here is my web site: automobile service Sacramento

    ReplyDelete