Followers

Wednesday, July 30, 2014

July 30, 2014


Sekali pandang macam juruterbang. Dua kali pandang macam deejay radio.
Tiga kali pandang macam pekerja di pit-stop litar lumba...

...tak mengapalah... jangan pandang serong, sudah..!





20 comments:

  1. tak kisah le janji ada entri & Uncle mmg pandai wat entri. hehe...
    Selamat hari raya Uncle. Maaf zahir & Batin tau... ^__^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Maaf zahir dan batin juga leta! hehehe

      Delete
  2. Berapa kali pandang pun, kakcik hanya nampak Gedek Marzuki Mahbob. Hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. pandang takpe, jangan tenung..! saya pemalu!

      Delete
  3. Selamat Hari Raya. Maaf zahir batin.

    ReplyDelete
  4. Pandang berkali-kali macam operator telefon di pejabat saya. (Huwaaa..tak syoknya dah kena kerja hari ni :( )

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha? dah kena kerja? sian!

      (kirim salam kat operator tu ye? hehe)

      Delete
  5. Last sekali macam pekerja operator telefon pulak. Haha

    ReplyDelete
  6. macam detektif konan tu uncle..haha

    ReplyDelete
  7. Salam Syawal ke 6 Uncle Gedek... baru dpt berblogging lepas kekenyangan makan2 raya... :D

    ReplyDelete
  8. hamboih!...

    samala. uncle pon bz sket

    ReplyDelete
  9. Pakai baju melayu hitam kat pit stop litar lumba sangat rare uncle.. hehehe..

    ReplyDelete