Followers

Thursday, July 24, 2014

July 24, 2014


Okey... anda semua dibenarkan merasa cemburu sekarang! Kenapa? Kerana uncle menerima kad hari raya dari blogger DAYANG DENO!


(Seikhlasnya uncle mula tahu berkenaan penyakit LUPUS @ SLE semenjak mula membaca blog DENO beberapa tahun dulu. Menariknya DENO berkongsi pengalaman beliau berdepan dengan penyakitnya ini. Lebih penting dalam blog DENO terdapat banyak informasi tentang penyakit LUPUS @ SLE yang jarang kita ketahui..! Jom klik di SINI)

Kepada DAYANG DENO: Uncle sebenarnya melompat gembira dan tersenyum semasa menerima kad ini... tapi demi menjaga imej, uncle terpaksa masamkan muka uncle untuk gambar hari ini...! Hehe...!




38 comments:

  1. uncle amik la gambaq dari angle mana pun, tetap kacak

    ReplyDelete
  2. kali pertama baca blog uncle dengan ayat yg panjang! tahniah la dapat kad raya!

    ReplyDelete
  3. Untung la uncle.
    Tahun lepas dapat gak sekeping kad.. tahun ni secebis pun tarak.
    Kesiannnnnn, terima kasih.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mohon sabar ye... kesat air mata tu!

      Delete
  4. Uncle!! jangan tersa okey. sebab saya pun suka selfie hahahaha!
    dan selfie uncle semua smart smart okey!!
    hahaha

    selamat hari raya maaf zahir batin :)

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah selamat sampai! ^_^ Btw uncle, doodle/ kartun pada kad raya tu family deno tau... Deno paling kecik tu sebab deno bongsu, tapi terlindung pulak celah jari uncle.. Itu la deno kecik sangat! haha ^^

    p/s: lupa nak request uncle senyum...tapi mana boleh kan muka masam tu imej uncle kan.... hihihiiii... *bangga rasanya uncle bergambar dengan kad raya deno, ni pun senyum tak abis2 lagi ni... ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haaa? tertutop? Tutop tu tanda sayang.. heheh

      thanks bebeh!

      Delete
  6. Pink karer untuk Pakcik Punk!

    ReplyDelete
  7. Kakak pun ada baca SLE yg Dayang Deno jadikan beberapa N3
    Kalau uncle ketawa niche blog dah berubah pulak ye...
    Selamat Hari Raya uncle, maaf zahir & batin dari kakak

    ReplyDelete
  8. Rugi tak snap gambar uncle tengah melompat.. hehehe..

    ReplyDelete
  9. Hahaha.. Menjaga imej ye uncle.. Macam tu rupanya orang gembira.

    ReplyDelete
  10. Saya dapat kad raya dari pusat zakat sahaja.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu sebab dah layak bayar zakat le tu...

      Delete
  11. Tahun lepas dapat kad raya dari Deno tahun ni tak dapat sebab tak mintak. Hehehe. Kena mintak ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oooo.... kamcam tu tahon depan sure uncle pulak yg tak dapat? huhuhuh

      Delete
  12. untungla uncle dpt kad, sy sekeping pun tade..selamat hari raya uncle..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Siannya... nah tisu... lap air mata tu...

      Delete
  13. tak jeles pun dengan uncleeee...!! haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye ke...? walau secebis zarah..? hehe

      Delete
  14. Replies
    1. Sama-sama...! (jalan mengepak bangga)

      Delete
  15. saya pun mungkin akan terlompat2 kalo dapat kad raya dari uncle... malangnya tak de, maka saya tak akan lompat...sebaliknya berjalan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takpe... simpan tenaga mu itu... untok jenjakan rumah terbuka nanti... hehe

      Delete