Followers

Wednesday, July 23, 2014

July 23, 2014


Tak mampu nak komen, sebab ini memang betul-betul lawak! 
10 bintang untuk 'toukeh' kedai ini... Baahaha...!

#terlajakkreatif




32 comments:

  1. ini bukan taukeh punye keje.. ini pekerja punya keje nih!
    nak balik cepat punye pasal neh.. hahahahaha

    ReplyDelete
  2. Uncle ni nampak aje benda-benda macam ini.
    Kakak gelak tak tahan tengok tulisan kat banner tu:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kaseb baik ada tulisan2 macam ni... ada la modal nak update blog!

      Delete
  3. tokeh tu jual ape tu? main cincai-cincai jual aje.

    ReplyDelete
  4. ape yg die jual tu ... hahahhaha selama ni tokey die pi mana ??

    ReplyDelete
    Replies
    1. jangan tokey dia balik tidor sudah! haha

      Delete
  5. Replies
    1. hehe... ejaan ikot keselesaan masing2... hehe

      Delete
  6. Kat manalahhhhh uncle jumpa ni..dah setengah yg lain2 tu :)

    ReplyDelete
  7. mesti pakat serbu :) Selamat hari raya uncle :) maaf zahir batin..esok nak balik kg dah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat hari raya juga! hati2 balek kampong ya...!

      Delete
  8. Memang kreatiflah dia.. kehkehkeh.. ayat dia cute menarik perhatian..

    ReplyDelete
  9. Fuh terlebih terlajak laris. :-)

    ReplyDelete
  10. Macam2 cara nak jual barang. Kedai nak tutup la, taukeh nak balik la. Haha

    ReplyDelete
  11. Hahaa... adehh... kelakar pulak.. :D :D

    ReplyDelete