Followers

Thursday, July 17, 2014

July 17, 2014


Yang di belakang tu daun Pokok Semalu...
Yang di hadapan tu pula, muka tak malu...


(...yalah, yalah...! Uncle mengaku!)






22 comments:

  1. Ala dah lama tahu dah uncle gedek memang muka tk malu..kannn
    oppss sori...hehe

    ReplyDelete
  2. Yang depan tuh malu-malu tapi mahu. :-)

    ReplyDelete
  3. maknanye uncle tak berbisa cam pokok semalu kan ....
    kecik dulu byk parut kat betis sbb pokok ni ... tak suka

    ReplyDelete
    Replies
    1. tau takpe... sampai bercalar2 betis kan?

      Delete
  4. Ooo... Ingatkan malu-malu kucing..

    ReplyDelete
  5. lama tak melawat uncle, apapun gambar2 memang terbaek...nak buat blog self portrait jugaklah, nak lawan uncle

    http://welovesusuibu.blogspot.com/2014/07/sebab-perokok-tegar-akhirnya-berhenti.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. jangan la lawan... kawan dah le... hehe

      Delete
  6. besar bebenauuu pokok semalu kat belakang tu...

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. kamu tak tengok datok beso lagi.... laaaagggiii beso!

      Delete
  8. close up daun semalu tu jadi besar lak..
    puas dapat jentik manja kat muka tak malu tu.. ops.. silap.. pokok semalu tu.. kehkehkeh..

    ReplyDelete