Followers

Wednesday, July 16, 2014

July 16, 2014


Eh, eh... seramnya
Kelibat apa dalam kereta tu...? Baik uncle laaarrrriiiii....!!!

#steeringlock





44 comments:

  1. Ish...sterring lock bikin trending...
    Nmpk gaya harga makin mahal sbb ramai org cari...

    ReplyDelete
  2. waaa.. keta apa tu ; kalu real peugeot warna putih jgn berani nak dekat ambil gambar selpie haha

    ReplyDelete
  3. ah..seram.. kehkehkeh..
    saya takde pun stereng lock uncle.. hehehe...

    ReplyDelete
  4. Selari boleh lari baik lari..

    ReplyDelete
  5. jaga2 uncle, benda tu boleh terbang kena kepala karang...

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum uncle. amboii viral betul steering lock harini ... ;p

    ReplyDelete
  7. hehehehe sengal uncle... kereta putih plak tu, ntah2 CDM25.... hehehe

    ReplyDelete
  8. Uncle pun sudah fobia sekarang ini.

    ReplyDelete
  9. Uncle... jaga jaga Uncle. Jangan ikut rapat!

    ReplyDelete
  10. pastikan plate no. CDM25 baru lari, kalau tak penat je bulan puasa ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe... dia dah minta maap tu.... :)

      Delete
  11. hahahahahahahahahahaha.
    sabor jer lah.
    tapi cam sama kan uncle stereng lock tuh.
    adehaiiii~

    ReplyDelete
  12. kakakakaka. jejaga uncle. ahahahaha

    pening ya ng bebudak. ihihihi. kekadang tu ya la jugak uncle. tapi main ng jadi pak PJJ ni. hari hari yang ada dimanfaatkan sebaiknya

    ReplyDelete
  13. Jgn Risau uncle, tak pe tuan dia tak ade...kikikikiki

    ReplyDelete
  14. sy gelak kikikikikikikikiki

    ReplyDelete
  15. Uncle Stering Lock tu made in German ker......best seller product la lepas ni...

    ReplyDelete
  16. itu memang mengerikan.. hahhaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kamu punya gelak pon dah ngeri...! haha

      Delete