Followers

Thursday, June 5, 2014

June 5, 2014


Kotak, bekas sabun dan plastik yang sudah diguna ditinggalkan begitu saja... walhal tong sampah disediakan. Susah sangatkah untuk membuang sampah sendiri...?  

#sedih





7 comments:

  1. Tahap kesedaran sivik masih rendah.

    ReplyDelete
  2. Itulah pasal bro. Kat tmpt aq pun dah nak start ade org2 mcm ni. Dah guna bkn nak tutup balik elok2. Biar ja... dah ada kemudahan. Takmau dijaga. Mmg kita bayar kemudahan tu. Tp biar la elok perangaikan.

    ReplyDelete
  3. belum masuk orang buang sampah dari kerete tengah highway. rase nak kutip semue sampah sumbat dalam kerete dieorang balik

    ReplyDelete
  4. Dalam kepala mereka dah di set.. akan ada tukang kemas..
    Saya tak suka orang macam ni..

    ReplyDelete
  5. sampah sendiri? uncle le punya sampah tu ye?

    ReplyDelete
  6. uncle pmls bsh bj kat rumah ke ade bisnes dobi ni ......

    ReplyDelete