Followers

Thursday, June 26, 2014

June 26, 2014


Kus semangat! Ku sangka ular tadi...!

(Siapalah punya idea gunting muncung hos getah macam tu...? Kalau uncle kena serangan jantung tadi, macam mana...? Dah sah-sah esok tiada entri untuk blog...)





14 comments:

  1. Kalau uncle kena serangan jantung tadi .. saya buat CPR ..
    eh.. tak mo laa..!!
    saya suruh DaddyZ buat CPR !

    ReplyDelete
  2. hos ape tu uncle??
    hahahaha.. sapa lah punye keje tuh yer~

    ReplyDelete
  3. uncle ganti ular betul plak kat situ ye. haha

    ReplyDelete
  4. bak mai password uncle.. hehehe..

    ReplyDelete
  5. kalau ada marker, dah lama uncle lukis mata ular tu kan, kan, kan...

    ReplyDelete
  6. so... esok ada lagi entry eh uncle? ngeeheeheee~

    ReplyDelete
  7. hari ini dalam sejarah la jadi nya hehe

    ReplyDelete
  8. hihi, siapa la gunting macam tu

    ReplyDelete
  9. Allahumma Ballighna Ramadhan (sampaikanlah usia kami hingga bulan Ramadhan).

    ReplyDelete
  10. Baru nak kenal2 uncle dah tak de entri pulak eh huhu... jngnlah.. :) :)

    ReplyDelete