Followers

Saturday, March 29, 2014

March 29, 2014


"Perasan cendekiawan..."

(Sijil di belakang tu, bukan milik uncle... tapi tumpang bergambar! Baahaha...)





6 comments:

  1. baru teringat sijil dalam fail tu dah lama terperap belum buat frame lagi...

    ReplyDelete
  2. Kadang-kadang perempuan cantik dekat belakang kita, bukan kita punya pun.kehkehkeh

    ReplyDelete
  3. Tak bagitahu yang sijil tu you punya pon tak apa... kadang-kadang diam tu lebih baik dari berkata-kata whahahaahaha

    ReplyDelete
  4. mana tau aura tu dapat kat uncle pulak.. lepas ni bolehlah uncle berbangga dengan sijil2 sendiri.. ;)

    ReplyDelete