Followers

Tuesday, January 7, 2014

January 7, 2014


Serious... berapa kali kita berselisih dengan kereta lembu di atas jalan raya dalam seumur hidup kita...? Papan tanda ini bukan di kampung, ya... tapi di Putrajaya, okey..!!!

(Mungkin papan tanda pun dah sampai masa untuk rombakan kecil, kot..?)



16 comments:

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

1st time tgk signboard macam tu tau!

yang baik Ishak said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kena ada amaran. kalau tak der nanti jadi alasan pulak sebab tak der... :P

miloais milo said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

selalu iols pi putrajaya... tak penah plak perasan signboard tu...
next visit nak kena jugak tengok nih!...
err... precint berapa ni bro??? :o

Nurzakiah Hanum said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

betul tue

Hazmin Hamudin said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Haha. Nak cukupkan kuota ruang papan tanda tu kot.

gadisBunga™ said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

mungkin kereta lembu akan diperkenalkan kembali kot...di atas jalan raya...mula di putrajaya..

alahh..macam kete kuda kat london tuuu.. :D

Eza Boom Boom said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tak penah jumpa lagi kereta lembu! haha. Harus sangat dirombak ni :)

pt ส่าหรีสี said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Uncle, saya ni dari kampung. Arwah ayah kampung di Malysia, mak kampung di Thailand. Kedua-dua kampung kami ni, saya tak pernah jumpa kereta lembu pun..
Saya jumpa kereta lembu di bandar je..

eima said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hebat ..aku tak penah pun prasan signage ni

aizamia3 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

saya jarang masuk Putrajaya sebab asyik sesat.. tiap kali pergi mesti sesat.. sebab tu tak pernah perasan signboard macam tu; dan memang patut tukar signboard yang tiada/kurang keperluan. Jangan membazir.

Dzureen Darwis said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tak ade pulak jumpa kat sini signboard tu hahaha kat putrajaya je ada kete lembu ek?

Dzureen Darwis said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tak ade pulak jumpa kat sini signboard tu hahaha kat putrajaya je ada kete lembu ek?

Dzureen Darwis said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tak ade pulak jumpa kat sini signboard tu hahaha kat putrajaya je ada kete lembu ek?

Dzureen Darwis said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tak ade pulak jumpa kat sini signboard tu hahaha kat putrajaya je ada kete lembu ek?

akubiomed said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Majlis tempatan perlu revise semula papan tanda. Biarlah relevan. :-)

Along Najwa said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Senang nanti uncle, mana lah tau lepas ni minyak n tol naik lagi, kita semua tukar kereta kpd kereta lembu...jimat xyah tukar sign board :)