Followers

Wednesday, January 1, 2014

January 1, 2014


Serious? Tak pernah dengar pula nama ikan Gembung atau ayam Gembung? Harap-harap memang wujudlah tu... (Bersangka baik...)


SELAMAT TAHUN BARU 2014
untuk pembaca bunyi dan sunyi blog BB@40! Sayang kamu semua..!




7 comments:

  1. itu pecal gembung ler... :P

    Selamat Tahun Baharu 2014 kepada uncle dan keluarga. Semoga tahun 2014 datang bersama kejayaan dan kegemilangan :D

    ReplyDelete
  2. Typo kot uncle..
    Apa-apapun moga tahun 2014 ni lagi banyak gambar yang lebih ohsem dari tahun lepas.. ;)

    ReplyDelete
  3. selamat tahun baru 2014 uncle gedek! semoga tahun ini Allah bagi lebih banyak idea utk terus berkarya \m/

    ReplyDelete
  4. nama lain tapi bendanya sama :-)

    ReplyDelete
  5. kat mana uncle jumpa ni...
    mcm bahasa bangla je

    ReplyDelete
  6. IKAN GEMBUNG PUN SAYA TAK TAHU... KALAU IKAN KEMBUNG SAYA TAHULAH..

    ReplyDelete