Followers

Wednesday, December 11, 2013

December 11, 2013

Guest #56


Dengan ustaz Dr. Ridhuan Tee Abdullah

(...maka muka uncle pun nampak agak sedikit suci dan bercahaya, hari ini... kan?)





13 comments:

  1. Bila la agaknya nak dpt jd guest dlm blog ni... hahaha...

    ReplyDelete
  2. ALHAMDULILLAH.. MUNGKINKAH UNCLE AKAN MENJADI PESERTA PENCETUS UMMAH PADA SEASON AKAN DATANG?

    ReplyDelete
  3. tak lama lagi rambut pun jadi macam ustaz tu.... opppssss

    ReplyDelete
  4. kalau buang janggut n misai lagi terserlah kesucian uncle...hehehe

    ReplyDelete
  5. tapi tetap tak senyum.. hehehe..

    ReplyDelete
  6. kalau botak lagi suci murni.. hehehee

    ReplyDelete
  7. ala kalau uncle senyum terus comey gambar tu .... untungnya uncle dapat jumpa beliau :)

    ReplyDelete