Followers

Monday, November 18, 2013

November 18, 2013


"Uncle gedek kepada ibu pejabat, uncle gedek kepada ibu pejabat! Kita telah menjumpai tempat persembunyian Batman! Suspek tidak lagi tinggal di Gotham City, tetapi berpindah di Pandan Jaya! Saya ulangi, bukan di Gotham City, tetapi di Pandan Jaya! Terima..? Over!"




20 comments:

  1. Pandan Jaya,
    im coming to terjah batman.. roger..

    ReplyDelete
  2. haha, my son ada jugak tshirt batman

    ReplyDelete
  3. Yeah lepas ni Pandan Jaya terkenal sebab buat filem batman kat situ..hehehe.

    #Ibu pejabat terima.

    ReplyDelete
  4. Berita diterima.

    Roger and out.

    kehkehkeh

    ReplyDelete
  5. haha.. masa kecik dulu minat la batman... sekarang pppffttt... lantakla batman nak ada kat mana pun... kalau sebelah dayah pun belum tentu dayah nak amik gambor dia.. baik carik mana uncle gedek ajak camwhore.. eh..!

    ReplyDelete
  6. amboii ..batman malaysia ler tu.heheh

    ReplyDelete
  7. HABIS!! BOCOR RAHSIA BATMAN..

    ReplyDelete
  8. ye.. berita terima.. Dekat dengan rumah kak azie blogger tu ke..? diulang.. dekat dengan rumah kak Azie blogger tu ke.. ;)

    ReplyDelete
  9. Nak mintak autograph batman boleh?

    ReplyDelete
  10. T-shirt batman uncle ke tu? Kenapa kecik:)

    ReplyDelete
  11. Oh, ok....patutlah KL skg ni 'gelap' je mcm gotham city.

    ReplyDelete
  12. itu batman lama, yg dah pencen kot, batman baru dah tukar logo baru..hehe.


    ps: uncle boleh kasi tahu apps yg boleh record daily expenses yg sesuai utk ipad? :-)

    ReplyDelete
  13. Uncle dok di Pandan yang berJaya yek?

    :-)

    ReplyDelete
  14. hahahaahha.
    kat shah alam pon ade uncle.
    hahahahaha

    ReplyDelete
  15. The Ƶoo: There is ɑ zоo inside the nationaal pагk, which is
    the main attraction of the placе. The aim of bth these political parties iѕ corner each other to ǥɑrner public support 'and this tіme the issue is corruption which
    concerns evеn a labourer. Her first release was BILLU (2009), directed bƴ Ρriyadarshan.


    my web site - nitin singh yadav

    ReplyDelete