Followers

Wednesday, October 30, 2013

October 30, 2013


Tak nampak pun monyet... mana?

(...sudah-sudah! Sesiapa ada terfikir nak jawab "Tu... yang di depan tu..." siap! Uncle tembak secara rawak...!)




12 comments:

  1. Tiba-tiba terasa ke? kehkehkeh

    ReplyDelete
  2. amboi uncle main tembak je skrg haha

    ReplyDelete
  3. Uncle kena cepat selamatkan diri.. monyet2 tu dah aim camera uncle..
    cepat larik uncle.......

    ReplyDelete
  4. Jgn bang....kang jdk mcm pak gad ic palsu tu kang...

    ReplyDelete
  5. hahaha sib baek uncle dah warning...
    zaman sekarang ni semua makhluk sudah saling memahami, saling mesra-mesra alam...ada laluan utk manusia dan ada juga laluan untuk yang bukan manusia..

    ReplyDelete
  6. klu gambar tengkorak, nak kena cari gak ke mana tengkoraknya? huhu

    ReplyDelete
  7. ish! ish!
    di Bukit Cherakah kan?

    *lupo amik otograf. skrg jaman nak tgkp gmbr jek. hik! hik!

    ReplyDelete
  8. nak roti paung mai datang kerteh ya.. hahaaa...

    ReplyDelete