Followers

Monday, September 2, 2013

September 2, 2013


"Adik-adik... hari ini kita belajar perkataan baru... SELUR". 

(Tapi... jangan beritahu cikgu kamu, uncle yang ajar, tahu! Baahaha...)



14 comments:

  1. TYPING ERROR.. SEPATUTNYA KENA SEMAK 2,3 KALI SEBELUM MENCETAK POSTER TERSEBUT.. MEMALUKAN.

    ReplyDelete
  2. Brother what is selur i no faham hehe

    ReplyDelete
  3. selur..? = sluar tu uncle.. haha, kena blajaq blik bahasa mlayu tu.. sapa la yg tulis tu..

    ReplyDelete
  4. Hi…saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya yer http://ibu2ahmad.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. bahaha! selur dalam juga mungkin akan tersenarai dalam dsb.

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum uncle! hahahhaha tergelak besar sheila tengok gambar tu. malunya dah ler typo selamba tak perasan ;p

    ReplyDelete
  7. mesti uncl kat dobi kan.. hari tu deno ke dobi di Permaisuri pun ada je ayat yang salah eja...

    ReplyDelete
  8. owner tak perasan atau malas nak buat lain sebab melibatkan kos..?

    ReplyDelete