Followers

Monday, August 26, 2013

August 26, 2013


Uncle guna kenderaan awam untuk 'usha awek'..? Tidak sama sekali..!

PERTAMA: Kita terdedah dengan pelbagai situasi. = Boleh meyumbang idea untuk blog! 
KEDUA: Kita peka dengan gelagat orang keliling. = Boleh meyumbang idea untuk blog!
KETIGA: Kita mudah terjumpa benda-benda unik. = Boleh meyumbang idea untuk blog!

 Okey! Okey! Sebenarnya 'usha awek' itu yang pertama!



12 comments:

  1. Amboi uncle.. tak takut kena marah dengan auntie ke dok usha awek tu..??

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum..salam ziarah!! Jemput ziarah blog saya ;)
    http://supplementforall.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. hahaha... kalau untie baca posting ni mcm mana.

    ReplyDelete
  4. Menyumbang idea ker atau mensumbang idea?

    ReplyDelete
  5. MEMANG BENARLAH LIFE BEGIN AT 40.. :)

    ReplyDelete
  6. Thank u for being so honest, uncle 😉

    ReplyDelete
  7. tapi sayang.. takde gambar awek dalam gambar tu.. ni mesti uncle terlambat nak amik gambar. ;)

    ReplyDelete
  8. x nampak pun awek, abang laa ada laa (bangla ;)

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum uncle! amboiii kemain ye tujuan pertama ;p

    ReplyDelete