Followers

Wednesday, July 24, 2013

July 24, 2013


Apakah keburukan dan kebaikan jika anda terlupa padamkan untuk lampu seperti kereta di belakang ini?

KEBURUKAN: Bateri kereta boleh 'kong' jika dibiarkan seharian.

KEBAIKAN: Anda memberikan uncle modal untuk 'update' blog uncle hari ini...! Baahaha!


14 comments:

  1. kebetulan pula bukan kereta uncle kan?
    :D

    ReplyDelete
  2. Lampu lupa padam ok lagi tak ganggu. Hari tu saya jumpa keta yang hon nya tak berenti berbunyi (bunyi pun dah lemau semacam jer) kat stesen LRT. Ntah dari pukul berapa punya dok berbunyi. Tuannya mesti dah pegi naik LRT dah.

    ReplyDelete
  3. kami pun untung gak dapat tengok kereta dan uncle.. hahaha.. ;)

    ReplyDelete
  4. Biasanya kereta akan bunyi selepas kunci dikeluarkan menandakan lampu tidak dipadam.

    ReplyDelete
  5. ini pembaziran sumber uncle.. haha

    ReplyDelete
  6. kebaikannye..buat modal buat entry..ehehehe

    ReplyDelete
  7. MEMANG BOLEH KONG DAN BOLEHLAH PANGGIL MEMBER UNTUK JUMP START.. HEHEHE.. LAGI BEST KALAU UNCLE AMIK GAMBAR MASA DIORANG DENGAN JUMP START..

    ReplyDelete
  8. Hahaha.... Uncle byk idea la....

    ReplyDelete
  9. byk sgt benda yg bermanfaat pd ko yer gedek....

    ReplyDelete
  10. Hiihii...
    Ada je modal uncle..

    Cemana pun dayah kagum..
    Otak uncle bijak dan kreatif..

    Kalau dyh kat situ takde makna nak ambik gmbr bagai.. mesti sebok ngumpat org tu lupa tutup lampu hehe..

    ReplyDelete
  11. Hahaha saya pernah mengalaminya minggu lepas nasib baik kat ofis. Ingat batery Alarm rosak pegi tukar batery tak jalan juga rupanya batery dah kong tak pasal2 habis duit macam tu je. Hari tu sampai rumah waktu dah hampir berbuka

    ReplyDelete