Followers

Sunday, June 9, 2013

June 9, 2013


Nak tergelak tengok budak di belakang tu nak tekan pedal minyak, hingga rapat dadanya dengan stereng...!! Haha!

(Fokus pada budak tu! Bukan fokus pada 'awek' di belakang tu, okey!)


15 comments:

  1. alah.. uncle.. tah2..
    uncle nak main jugak kan2..^^

    ReplyDelete
  2. nape muka uncle tak tergelak pn..haha

    ReplyDelete
  3. ada ciri2 bakal pemandu F1 tu nanti,meraung kita masa tu nak dapatkan signature dia he3..

    erkkk...awek..ok..uncle kantoi.mengaku jelah he3...

    ReplyDelete
  4. hahahahaha...

    tak tahan btol dengan blog ni...

    hahaha

    ReplyDelete
  5. haha, tak perasan pun awek tu until awak mention it :P

    ReplyDelete
  6. bakal pelumba haram. keh keh keh :p

    ReplyDelete
  7. uncle sebenarnya nak fokus sapa ni??

    ReplyDelete
  8. KALAU UNCLE TAK BGTAU ADA AWEK DALAM GAMBAR TU, SAYA PUN TAK PERASAN.

    ReplyDelete
  9. hehehe.. jangan kata budak tu.. anak saya pun sama.. ;)

    ReplyDelete
  10. gaya gaya awek baru belajar nak drive.. selalu tengok kalau yg ada lesen P..haha..

    err..saya takde lesen :P

    ReplyDelete
  11. oo... buat hape ha kt situ.... hehehehe

    ReplyDelete
  12. ok..sape awek kat belakang 2..hahhaa

    ReplyDelete