Followers

Friday, June 28, 2013

June 28, 2013


Pernah alami situasi ini? Anda tidak dapat keluar parkir kerana kereta anda dihalang oleh kereta yang tuannya entah ke mana...! Tidak cukup dengan itu, dia tidak terfikir untuk meninggalkan nombor telefon untuk dihubungi..!!!

Bo ngok leh..!?


23 comments:

  1. KALAU TAK TARIK HAND BREK BOLEH LE TOLAK..

    ReplyDelete
  2. Hola uncle!

    Marah ke suka ke... muka uncle tetap maintain cool..! :)

    ReplyDelete
  3. RELAX BRADER!!WA TAU LU NGAH BENGANG..KALAU LU BENGANG JANGAN JADI BANGANG KALAU LU BANGANG JANGAN JADI BENGANG

    ReplyDelete
  4. belum lagi, dan minta dijauhkan dengan situasi bergini hehe

    ReplyDelete
  5. Haha.. mmg bikin panas kereta tu. :D

    ReplyDelete
  6. uncle! langgar lari la...ape lagi....hehehhe....

    ReplyDelete
  7. hahah selalu jugak kena tambah2 dekat nak bulan puasa ni lagi lah nnti org rmai sebo dekat bazar ramadhan prking pon nanti suka hati jer lah

    ReplyDelete
  8. salam uncle,
    sila gores dan menang

    ReplyDelete
  9. pernah gak kena uncle kat parking PPUM pulak tu.. huhuhu.. teruk sungguh.. kalau block kereta orang tak tarik handbrake takpe lagi.. memang kejam sungguh orang tu.. :(

    ReplyDelete
  10. lerr....dia sakit perut kot tak sempat ape pun! :D

    ReplyDelete
  11. dah kena kat parking ofiz sendiri. amik no sticker bagi pak guard check, tak diangkatnya phone dah la block kereta orang. hangeennn ajer

    ReplyDelete
  12. Uncle tak berani turun kete kan...sbb ker kete yg bloq tu kete gigi Jaws kat bawah ni...

    ReplyDelete
  13. calarkan je keta dia..hahaha..gelak evil..

    ReplyDelete
  14. geram jugak kalau kena mcm ni kan uncle? biasa kalau deno ke hospital dgn abah, selalu kena mcm ni

    #ha'ah laman rumah.. uncle ni kelakar la, deno pun ada laman web^^

    ReplyDelete
  15. mmm...kalau pakai kete kebal senang sikit nak sodok kan uncle..?

    ReplyDelete
  16. Saya dlu zaman student, pernah angkat Kancil..alihkan ke tempat lain...sebab Kancil tu block kereta ! Tapi bukan saya seorang la..saya & lagi 4 org kawan...ekekekeke

    ReplyDelete
  17. ohhh..sungguh menaikkan tahap kesabaran.

    ReplyDelete
  18. Pernah..
    Pastu puaslah melilau mata cari sape punya angkara.
    Ikut ati rasa nak hon je.

    ReplyDelete
  19. baru je terkena di Hospital Sultan ismail.Dekat nak 2 jam tau.Hangin satu badan.Nasib baik, amoi tu kasi cool sebab dia belikan coklat besar punya.Konon katanya urgent sebab suami dia accident.

    ReplyDelete
  20. pancit tyr beliau..wakakaka..

    ReplyDelete
  21. SELALU sgt... Pastu dtg ngan muka selamber dekkk je... Huhuhu

    ReplyDelete