Followers

Wednesday, June 26, 2013

June 26, 2013


'Lin Chi Kang' = Pernah jumpa.

'Lai Chi Kang' = Selalu jumpa.

'Lia Chi Kang' = Sah, salah eja!


27 comments:

  1. tu la... uncle, kan dah salah anggap. mana tau kot2 Lia tu nama tokey warung tu... kan special nama tu... heheheh

    ReplyDelete
  2. Kakcik pernah jumpa 'lencikong', tapi segan nak ambil gambar! (~_~)

    ReplyDelete
  3. nama owner kedai tu kot, adik pua chu kang...

    ReplyDelete
  4. agaknya nama owner kedai tu "Lia" kot sb tu dia nak nama dia kat situ..hahaha

    ReplyDelete
  5. LIA :p nama owner kedai tu kot :p sengaja disalah ejakan..hahahaha

    ReplyDelete
  6. lia tu mayb name si owner kut

    ReplyDelete
  7. hahahaha

    nampaak aja kesalahn org kan uncle ni...kah3

    Sumijelly.com

    ReplyDelete
  8. jangan pak cik kang sudah...hahaha..

    ReplyDelete
  9. DAH BUAT PAPAN TANDA TU, MALAS NAK REPAIR LE TU..

    ReplyDelete
  10. si pembuat air tu namanya marlia

    ReplyDelete
  11. dia nakkan kelainan.. sekali lain betul.. ;)

    ReplyDelete
  12. seluar chi kang..mesti tahu..ahaha

    ReplyDelete
  13. Kadang dengki ngan uncle dpt jumpa hal macam nih ambik gambar lepas tu blog.

    Simple.

    Ada msg.

    Dlm masa yg sama dayah ketawa.
    Rasanya uncle bukan buat lawak pun ye Dak?

    Hahahaha.. ;)

    ReplyDelete
  14. ye ke salah eja? ntah2 mmg dia nak guna nama tu ke... hehehehehehehe

    ReplyDelete
  15. ntah2 tu nama tauke dia tak?

    ReplyDelete
  16. haha.byk betol restoran salah eja

    ReplyDelete
  17. uncle sebenarnya tokey tu pakwe sayalah..lea.dia nak letak ejaan lea...tapi jadi lia..betul tak tipu ngeeee....

    ReplyDelete
  18. mesti yang buat chi kang tu bernama lia..hurmmm~~

    ReplyDelete
  19. ehh..kot tuan punya gerai tu namanya LIA.. :)

    ReplyDelete
  20. ehh mana tau ada perisa tambahan ka...agaggagaga

    ReplyDelete